Gratise lydbøker, mange jeg har lyst til å få med meg, flott ... men oppleseren høres ut som en av de selvtilfredse nyhetsankerne fra the United States of Americææ. Blir bent arg av å høre på, haha, og det skal man vel helst ikke bli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Yepp, enig, som "en av de selvtilfredse hyhetsankerne" fra junaiten, som i tillegg aspirerer til noen ekstra dollars på tv-shop eller noe.

Men jeg vil legge til at på grunn av kommentarene i forkant, var jeg mer enn rimelig forutinntatt... og fordommene var dessverre ikke av det velvillige slaget.

Noe helt annet. Den frytkteligste oppleseren som noensinne har svinget seg ned øregangene mine, er selveste Hitchens, som leste sin egen, kjente bok "good is not great". Jeg må si at den goodeste Hitchens har litt å gå på her. All ære til de som faktisk har hørt denne boken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode gud! Har hørt begynnelsen på Leo Tolstojs "A letter to a hindu" og - fyren kan jo ikke lese! Stammer, stopper, leser feil og begynner på'n igjen. Nei, dette var hufselige greiser. Skitt, det lova så bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeter