Utrolig spennende bok om siste forsøk på å bli kvitt voldemort for alltid. Denne boken skiller seg ut fra de andre i og med at handlingen ikke foregår gjennom ett skoleår på Hogwarts lengre, men utenfor. Jeg synes boken er helt utrolig spennende, klarte ikke å legge den fra meg. Lå å leste hele boken på en natt! Synes slutten trekker litt ned. Ville heller visst hva de gjorde rett etter dette, etter skolen, enn når de er blitt foreldre og greier. Skulle gjerne visst litt mer om the Dursleys, om Harry noen gang møtte dem igjen f.eks. Men alt i alt synes jeg det er en bra, og litt trist slutt på hele serien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tenker det samme, at jeg ville vite hva som skjer videre med the Dursleys. Jeg kunne også godt tenke meg å vite hva som skjer videre med Luna og om George fortsetter butikken uten tvillingbroren. At de ble gift og fikk unger var liksom litt opplagt. Må bare si at å lese hele boka på en natt er bare imponerende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

en natt- wow! jeg husker jeg også leste og leste fordi det var så spennende. Gråt når jeg var på siste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly Duck