Denne boken har jeg skrevet selv. Jeg arbeidet med den i 6 år før jeg ble fornøyd med språket. Reseach-arbeidet førte meg mange ganger til Irland. Det er en selvutviklingsbok, som handler om at man først må finne seg selv, før man kan finne kjærligheten. Boken er en reise gjennom en musikers sinn. Den handler også om konsekvensen av å leve på en livsløgn. Om hvor lett det er å flykte fra seg selv. "Fyrtårnet" handler også mye om Irland, om naturen og menneskene der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Da har jeg lest denne stemningsfulle romanen også...en vakker historie. Den første delen fra Dublin dvelte jeg ved, der var beskrevet akkurat de stedene jeg elsker å besøke når jeg er i denne fascinerende byen. Romanen hadde en atmosfære og harmoni som virkelig gjorde den til en feelgood lese-opplevelse. Strukturen var stram, ryddig og enkel og fyrtårnet var en effektfull metafor. Takker for lese-opplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertelig tusen takk Randi! Dette blir jeg veldig glad for å høre! Det tok meg lang tid å skrive Fyrtårnet, og jeg la mye av min tid og mitt hjerte i den. Jeg veide hvert eneste ord på gullvekt, og omarbeidet og strammet den inn mange ganger. Jeg reiste mange ganger til Irland for å drive research. Derfor blir jeg også så glad for denne tilbakemeldingen. Jeg tenkte at boken når lettere frem til andres hjerter når den er kort og klar, enn når den er lang og tung, så jeg valgte bevisst å gjøre den kort, lettlest og ryddig. Far lærte meg at man ser dypere i klart vann enn i grumsete vann, og det har han nok rett i. Vilde

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, nettopp...synes du har valgt en strukturert og klar, enkel måte å skrive på; ikke mange klisjeer og utbroderinger her. Ser ut som du har funnet din helt spesielle, særegne stil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg følte meg selv som ett fyrverkeri og jeg kunne ikke legge den fra meg før jeg hadde lest den ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes interessant ut...den skal jeg se litt nærmere på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp