Har alle de bøkene som er utgitt på norsk hittil av de reviderte "Det mørke tårn" bøkene, men har ikke lest de enda. Liker å vente til jeg har alle før jeg begynner, men klarte ikke å finne noen "meninger" om disse bøkene her inne. Er det noen som har lest dem, og hva mener dere om dem. Jeg leser egentlig ikke mye fantasy, så jeg er litt redd for at jeg skal mislike bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Stephen King på sitt beste - dette er blant de bøkene jeg har på gjenlesningslisten min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne serien er pensum for alle dedikerte fans av King. En av grunnene til at jeg liker King er at han ikke er redd for å ta ting for langt. Dette resulterer i en og annen elendig bok, men resten er rent gull for de som liker stilen hans. Denne serien tror jeg nok faller best i smak hos de som kjenner forfatterskapet hans godt. Her blottlegges og forklares mye av mytologien hans, ting som det bare hintes om i de "vanlige" bøkene hans. Vi får treffe kjente King-karakterer på nytt, og faktisk støter man på Stephen selv inni der et sted. Jeg leste hele serien for noen år siden, og jeg storkoste meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Dak Tower er en bra serie, som nevnt er nok de 3-4 første de aller beste.

The Gunslinger er desidert min favoritt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser også veldig lite fantasy men er en stor King fan og synes at spesielt de 3 - 4 første bøkene i serien var noe av det beste jeg har lest av King.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser