Jeg foretrekker vel helst tykke. Det er fordi tynne bøker ikke har plass til så mye handling :p Skal man ha en stor, komplisert handling, må det mange sider til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke helt enig med deg der, mange av mine favourittbøker ligger på en 200-300 sider, og historiene er fullbyrdige og gode. Det kommer ganske mye ann på forfatteren som skriver. Hvor flink personen er til å utrykke seg. Jeg mener det finnes tykke bøker hvor fortellingen rett og slett er dårlig fordi fortellingen bare blir dratt ut i det uendelige helt unødvendig. Jeg husker norsklæreren min sa til meg etter en innlevert stil at det spilte ikke noen rolle at stilen var mange sider lang, når historien ikke strakk til likevel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalin