Så filmen i går, og den var mye bedre enn jeg hadde trodd! Faktisk veldig bra. Pleier vanligvis å finne masse feil og mangler, ting som ikke er med/ikke er likt som i boka. Men denne filmen synes jeg hadde fått med det meste...eller?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg så filmen (for annen gang) i går, har selvsagt også lest boka. Jeg syns filmen er bra, selv om jeg selvsagt savner mye fra boka, som går så mye mer i dybden. Boka får jo også grusomhetene fram i mye mer detalj. Men filmen hadde gode framstillinger av personene synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig. Synes de hadde gjort en kjempegod jobb med lage filmen etter boken. Er en stund siden jeg så filmen, men det virket ikke som det hadde noen store mangler fra boka. Veldig god bok- bra film!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil