Fantastisk bra skrevet! Verghese er en mester i beskrivelser. Følte at jeg måtte tørke sanden av bokomslaget mens jeg leste om ørken og livet i Addis Abbeba, Etiopia. Boka har mange medisinske ord og utrykk og det skinner godt gjennom at forfatteren selv er lege. Dette legger på ingen måte noen demper på leseopplevelsen! Det er også svært interesant å lese om etterkrigsårene i Etiopa, noe som ikke akkurat er beskrevet i mange romaner, og hvordan livet artet seg i Addis Abbeba under keiser Haile Selassie den 1. Etter min mening en sterk roman med en svært god historie som på norsk heter Alene Sammen. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes det var en litt treg start, men ble fanget ca halvveis inn i boka. Ikke en favoritt, men likte boka. Verghese skal ha for at han er utrolig god til å beskrive situasjoner og steder. Jeg følte at jeg var tilstede der handlingen var. Men jeg har jo fått veldig lyst til å dra til Etiopia nå da! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre! Jeg er selv lege i et kirurgisk fagfelt og likte boka kjempegodt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne Dahl