Jeg ble helt hekta når jeg begynte å lese disse bøkene. Jeg begynte på bok nummer 17 for noen måneder siden og har ikke kommet videre. Føler det blir for mye av det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg får den samme følelsen hvis jeg leser mange bøker i en serien rett etter hverandre. Derfor må jeg aldri lese flere serier samtidig, gjerne fra forskjellige tidsepoker og forskjellige steder i landet - slik at man får mest mulig variasjon og så det ikke er fare for å blande sammen handlingene i seriene. Det går greit med 2-3 bøker i samme serie etter hverandre, men etter det er jeg bare nødt til å lese én annen bok eller to før jeg fortsetter på serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har sikkert riktig. I flere måneder leste jeg kun av denne serien, så nå har det blitt en lang pause med andre bøker. Jeg kommer nok til å komme tilbake til serien en dag allikevel :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander