Synes denne var overraskende god, ikke mest grunnet utforskningen av spennet mellom to generasjoner og kulturer som mange fremhever, og som er Lahiris ting, men mer som en veldig velskrevet og egentlig ganske klassisk “coming of age”-roman som amerikanerne er så gode på når de først slår til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Dette er ei bok jeg virkelig gleder meg til å lese! Etter å ha sett filmen i vår, løp jeg rett til butikken for å kjøpe boka (jeg hadde selvfølgelig lest boka først hvis jeg hadde vært klar over dens eksistens ;) Boka ligger klar på nattbordet, og jeg ser fram til å reise til India og USA gjennom Lahiris øyne!

Kan forøvrig også anbefale filmen, som er et nydelig stykke film :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Aha, takk for påminnelsen - fant ikke ut at den var filmatisert før etter jeg hadde lest boka, men nå har jeg bestilt filmen også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva syns du forresten om filmen? (Hvis du har sett den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes filmen var god den, men også mindre minneverdig enn boka! Har du lest boka nå?

..litt treg ordveksling her ser jeg.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe litt ;) Nei, har ikke fått lest boka enda, dessverre. Den ligger på nattbordet, men spørs om den hopper øverst i køen nå som du sier at boka var bedre enn filmen! For jeg likte filmen veldig godt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K