Leste "Skyggeserien" (minus den siste boka, som jeg av en eller annen grunn aldri fikk med meg) da jeg var rundt 10 år, og husker at jeg blei fullstendig oppslukt! Jeg elsket tiden handlingen foregikk i, og blei utrolig fascinert av karakteren Carolin. Et sterkt barndomsminne!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Carolyn var virkelig en storslagen og litt mystisk heltinne! Jeg elska henne da jeg var yngre og leste disse bøkene. Dette var helt klart en av leseopplevelsene fra den tiden som gjorde uutslettelig inntrykk på meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! En fantastisk serie som jeg faktisk har lest som voksen også. Agnes Cecilia - en selsom historie og Tordivelen flyr i skumringen er også veldig gode (barne)bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte dem faktisk for ikke så lenge siden da jeg tilfeldigvis kom over dem i en bruktbutikk, men har ikke turt å lese dem ennå siden jeg er redd for å "ødelegge" magien. Mener å huske at jeg likte det meste Maria Gripe skreiv, var en spesiell stemning i hennes bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du ødlegger nok ikke magien, har lest Stenbenk-serien og Agnes Cecilia igjen som voksen, magien og mystikken var iallefall tilstede for meg.Blir grepet av stemningen i bøkene hennes av den gang på gang, da jeg har lest bøkene mange ganger, både som barn og voksen. Nå som voksen elsker jeg bøker med mystikk fra den tidsepoken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Betryggende å vite - tror jeg skal ta sjansen på å lese dem på nytt! Mystikken var noe av det som fanget meg også. Har du forresten tips til andre bøker som kan ligne/ha den samme type mystikk og stemning?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er et par tips: Den trettende fortelling og Bessys bok. Skal se om jeg kommer på flere senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Bessys bok har jeg ikke hørt om før, skal sjekkes ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den trettende fortellingen har også en slik stemning, synes jeg. Og Vindens skygge. Fantastiske bøker som jeg ønsket skulle vare og vare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Ikke lest noen av dem, så de får sikkert bli med neste gang jeg er på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker forresten at "Skyggeserien" var TV serie da jeg var mindre - grøssende spennende :-) Skjønner hva du mener med at magien kan bli "ødelagt", men tror nok at du vil oppleve at de er like magiske ennå. Opplever de som tidløse - har lest Tordivelen ... for elevene mine og de likte den veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, det ante jeg ikke! Kanskje jeg må lese bøkene, og så se serien (om den finnes på DVD)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se hva jeg fant! http://butiken.svt.se/system/search/product.asp?id=1099

Her er TV - serien på DVD :-) Pluss at de også selger Agnes Cecilia!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow, takk! Dette går rett inn på ønskelista!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg