Synes ikke at det er en uting å ha bøker som pynt. En velfylt bokhylle er kanskje det peneste møbelet man kan ha i et hjem, og det er betydelig verre å ha masse nips og stæsj enn å ha en flott boksamling som pynt. Selv om man kanskje ikke klarer å lese alle bøkene når man bruker de som pyntegjenstander, så stimulerer det kanskje til å lese mere enn hva man ellers ville ha gjort... Personlig tar jeg godt vare på bøkene mine og kaster aldri et smussomslag dersom det ikke er ødelagt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er eg heilt enig med deg i, bøker er noko av det flottaste ein kan dekorere heimen sin med, men då fortjenar dei å bli opna og bladd i ein gong i blant, og ikkje spinne ut i gløyma.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn Ekerhovd