Du som bor i Telemark, har du vært innom Gjerpen antikvariat? Masse billige bøker, de fleste sjangre. Jeg finner noe nesten hver gang jeg er der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har ennå ikke vært innom ( tross utallige oppfordringer). Ser at de har sesongåpning på lørdag med konsert så da skal jeg ta turen innom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så støtter man et Gjerpen skolekorps - ikke dumt det heller. Ikke si det bort, men jeg fant dessuten en Laxness-bok til ti kroner på Kenya-hjelpens brukthandel i Porsgrunn for et par dager siden - et kupp! Og eldoradoet i Kjosen, som Karin Jensen tipser om, står nå på listen over drømmereisemål - hvem skulle trodd at lykken skulle være å komme til Drangedal? ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He, he, Drangedal, verdens sentrum og ønskereisemål. En liten rettelse, man støtter ikke Gjerpens skolekorps men Gjerpen idrettsforening. Ikke dumt det heller, dugnadsånd og gode bøker, det liker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja søren - der blandet jeg kortene! Jeg har jo sett at de har en liten stabel bøker om Gjerpen I.F.s historie (noe jubileums-relatert, i alle fall) godt fremme når de står på stand i byen (Matfestivalen i Skien) - isj da, men vel: fin måte å drive dugnadsarbeid på, okkesom. Mine gjenlagte kroner er dem vel unt - det blir sikkert flere.... takk for påpekningen, nå vet jeg bedre! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Halvtan's bokhus er en drøm og en god opplevelse, men husk de har kun oppe i helgene, hadde i det i allefall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å - det var jeg faktisk ikke klar over, der kunne det fort blitt en bomtur, er jeg redd. Tusen takk for opplysningen! Ja - for det er drivkraften bak antikvariatet i Kjosen som du sikter til med "Halvtans bokhus", ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt riktig. Det går jo an å ringe dit for å høre ang åpninstider. Finner du deg ikke ei bok der som du ønsker deg, finner du den aldri,hehe
Et kjempested, de fikk forresten kultuprisen i år. God tur til Kjosen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eller du kan dra til Kjosen i Drangedal, der kan du lete mellom 70 000 bøker i hyggelige omgivelser.En opplevelse å rusle fra rom til rom med bøker som "tapet".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke kommet meg innom der enda. Skal prøve å ta en tur i sommer, det må vel være en bokelskers drøm?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethHarald KMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss Haugen