Å, for en klubb du er! Skal jeg bli avhengig av deg? Men, det er jeg jo allerede blitt... Skal ikke dette forholdet roe seg ned? Som en forelskelse har det tatt helt av - jeg glemmer jo alt rundt meg... Vel, ikke bøkene da. Heldigvis er jeg lærer og kan lese døgnet rundt - i hele min lange ferie, men, likevel... Er det ikke slik at "ordet" kom først? Altså, boken? Jeg må innrømme at facebook er helt ute. Bokelskere.no er blitt min startside - bøkenes "hjem", mitt "sjekkested". Her har jeg funnet igjen mine gamle sitater, samt oppdaget nye jeg kan samle på - ta fram for å lese og humre litt, komme i stemning. Her på denne siden kan jeg ta del i gode diskusjoner - om litteraturens finesser - med særs oppegående mennesker - endelig! Her kan jeg reise til fjerne steder jeg aldri hadde tenkt meg, gå inn i nye verdener og utvide horisonten betraktelig. Alt takket være gode og kontruktive diskusjoner med interessante mennesker. Er det rart man blir avhengig? Men igjen, ordet kom først - jeg må ha bedre tid til å lese. Ikke bare selvalgt litteratur, men bøker andre "velger" for meg. Selv om jeg nå befinner meg i det som skal bli et livslangt forhold - med bokelskere.no - føler jeg at jeg må roe ned litt. Noen som føler det samme? Jeg sier igjen - la ordet komme til meg - først boken, deretter nettstedet...

Godt sagt! (28) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Fant nettstedet helt tilfeldig gjennom VGD, og jeg skjønner ikke at jeg ikke har funnet det før. Veldig bra lagd, og en kjempeflott møteplass for alle oss som er glad i bøker! All honnør til de to driverne bak nettstedet! You really made my day! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant også fram hit helt tilfeldig da jeg søkte på noe helt annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Ikke mye mer å tilføye her. Vi er i godt selskap på disse sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt fantastisk side. Enig med deg at man kan bli avhengig, men hva gjør vel det. En mer nyttig avhengighet finnes dog ikke. Jeg er blitt en KIKKER, elsker å titte i andres bokhyller. Folk er så kreative med å lage bokhyller. For meg har det åpnet seg en verden av bøker og forfattere jeg aldri har hørt om. Det blir ihvertfall ikke vanskelig å finne bøker å lese i fremtiden for meg (heller det motsatte). Stor takk til dem som kom på denne ideen til side!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har sagt det før men gjør det gjerne igjen, denne siden er et funn. Helt enig det er en utrolig bra side.

Bokelskere blir til bokvenner, her er diskusjoner og boktips i bøttevis. Denne siden har gjort at jeg har blitt mer bevist mitt bokvalg pga andres tips, bokomtaler osv. Måtte denne siden lenge bestå!!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er et genialt konsept, å opprette et sosialt nettsted med fokus på kjærligheten til bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fant nettstedet i går, og er hekta :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ingen tvil om at man blir hekta! Det tar helt av, men det gjør lesingen også! Heldigvis...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja. Har alltid lest mye (hver dag, hele tiden), så det er morsomt med en slikt nettsted - få boktips og snakke med andre bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Amen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKoriander