Jeg har nettopp lest "Veien til Jerusalem". Flott skrevet og gripende historisk roman. Bør vel følge Arn videre på ferden, eller hva mener du om du har lest bøkene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg også slutter meg til dem som anbefaler deg å følge Arn videre. Personlig opplevde jeg at bøkene i trilogien ble bedre og bedre - bok 1 var helt grei, bok 2 var bra og bok 3 var virkelig et høydepunkt. Jeg syns karakterskildringene er veldig gode og man blir kjent med og glad i personene, men bøkene er også lærerike med tanke på både hverdagsliv, religion, familiebånd osv i middelalderen. Gled deg til bok 2 og 3, det er etter min mening minst like spennende og gripende lesning som bok 1! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og ta med nummer 4 også, Arven etter Arn - ikke helt en del av trilogien, men absolutt en del av serien. Den handler om Arns sønnesønn, og følger opp fortellingen i samme stil. Her har Guillou valgt en historisk person til å være etterkommer etter Arn, noe jeg synes er et fascinerende grep. Gled deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest så mange av ham. Men Arn bøkene er bøker som gjorde inntrykk på meg og som jeg fortsatt husker, selv om det er mange år siden jeg har lest dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Arn bøkene faller inn i "god opplevelse" kategorien og bør som det nevnes av flere absolutt leses. En helt annen Guillou bok som du bør få med deg er Ondskapen som er sterk kost uansett om den er selvbiografisk eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok, har sett litt på omtalen på "Ondskapen". Illustrerer voldens mekanismer. Sikkert bra bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen av personene fra Ondskapen dukker forresten senere opp i Tyvenes Marked. Bare en liten funfact hvis du skulle finne på å lese den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du burde absolutt følge Arn videre på veien. Historien blir ikke mindre gripende utover i serien. Jeg har lest alle bøkene flere ganger nå, men allikevel føler jeg at jeg aldri blir helt ferdig med bøkene. Det er fortsatt noe som fanger meg og får meg til å ville lese dem en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg falt også for historien om Arn. Som Linn Charlotte lånte jeg dem først men endte opp med å kjøpe dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk! Jeg skal nok følge denne Arn videre ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør absolutt følge Arn videre :) Jeg lånte dem på biblioteket for noen år siden og kjøpte meg dem selv i ettertid. Det er veldig bra bøker etter min smak hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tilbakemelding. Blir spennende og følge "helten" Arn videre forstår jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin