er han for kiosk litteratur for databassen?jeg har masse bøker av ham-i 60 og 70 tallsutgaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

ØRF faller jo helt i gjennom i dag, med håpløse holdninger, antisemitt og rasist på sin hals som han vitterlig var, med en blonde supermannen Jonas Fjeld, den aldri hvilende bekjemperen kommunister og terrorister, som sin helt - men han var jo en slags sterne i 30-åra. Jeg slukte ham kritikkløst som 14/16 åring og syntes han var både spennende og morsom. Idag ville jeg ikke orke å ta i ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel heller slik at databasen har sine begrensninger. Kanskje særlig i forhold til gamle bøker. Har selv flere bøker jeg ikke har klart å finne i databasen. Har selv lest Øvre Richter Frich i min ungdom, og jeg må si at jeg syntes bøkene var artige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Problemet med Øvre Richter Frich er at bøkene er veldig preget av sin tid - så det er mye rasisme og stereotyper i teksten. Alle skurker er svartsmuskede mexicanere etc. Veldig like før krigen idealer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har en haug med opptrykk av Detektivmagasinet for 20-30 taller, og der er en del av skurkene jøder

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen