Veldig bra serie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Visste dere at den har kommet som filmserie?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble også fasinert av denne serien i ungdomstiden, og leste alle jeg kom over den gang. Det ble ofte til at jeg leste frem til morgenen. Og det var lett å leve seg inn i handlingen, miljøene og stedene som ble omskrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha lest ditt innlegg, som minnet meg på at jeg hadde lest bøkene om Angéliqe da jeg gikk på ungdomsskolen, gikk jeg sporenstreks til verks og la alle sammen inn i boksamlingen min ;) Husker ikke så mye av innholdet, men det må ha vært fascinerende lesing for jeg tror jeg leste alle. Veldig eksotisk og sikkert erotisk, hehe, spesielt for en 13-15-åring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lagt til alle jeg fant jeg også... enten i lest eller skal lese. Men bok nr 1 fant jeg ikke så den la jeg til selv. Men den vises ikke i søk siden jeg la den til selv, så eneste måten å finne den på er såvidt jeg har forstått gjennom min boksamling. Det er litt kjedelig, men sånn er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBenedikteJohn LarsenStian AxdalDagfinn JakobsenBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinn