Jeg er veldig opptatt av å ta vare på bøkene mine, slik at de holder seg pene. Bl.a. er det ikke lov å lage eselører i mine bøker. Det er ikke så vanskelig å holde innbundne bøker pene, mens det er verre med pocketbøker. Dem plastrer jeg gjerne med kontaktplast rundt hele bokomslaget. I tillegg pleier jeg å forsterke dem med kontaktplast i permen. Jeg unngår nedstøvede bøker ved å ha dem i glass-skap. Billy bokhyller fra IKEA har glassdører, og det gjør susen! Jeg synes for øvrig at det bare er sjarmerende at bøkene ser både lest og brukt ut, men liker ikke at de får et lurvete preg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eselører er forbudt i mine bøker også, jeg kan ikke fordra dem.

Pocketbøker synes jeg blir stygge i permen så fort jeg åpner dem... Så da er kanskje sånn kontaktplast en idé? :) Hvor pleier du å kjøpe det? Bokhylle med glassdører høres smart ut, men de jeg fant på IKEA.no så ut som de bare hadde dører på halve hyllene? Eller er det bare så man kan se hvordan de ser ut inni...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kontaktplast får du tak i hos alle bokforhandlere. De ligger nok ikke helt oppe i dagen, så du får spørre neste gang. ;-)

Jeg vet ikke hvor du har sett, men IKEA har hele glassdører. Til en 80 cm bred bokhylle, må du ha to dører.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. :) Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie Ellefsen