Jeg er generelt glad i Marian Keys sine bøker og liker hvordan hun pleier å mikse lettbent jentelitteratur med alvorlige emner. Hun gjør et forsøk i denne boken også, men denne gangen ble jeg aldri engasjert. Vi følger beboerne i Star Street ner 66 i Dublin gjennoom noen måneder, og det er duket for nye og brutte forhold, intriger og avsløringer. Problemet er at ingen av figurene blir levende for meg. Selv i de dramatiske hendelsene på slutten er jeg null og niks engasjert i hvordang det går, jeg leser bare for å bli ferdig.

Normalt leser jeg ut en bok på 1-2 uker, denne bel forvist til do-bok og har tatt meg et halvt år å komme igjennom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Liker Marian Keyes men den her falt ikke helt i min smak. Lang og jeg syns det skjedde lite. Greit intriger her og der, men . Jeg leste ferdig i håp om den skulle ta seg opp, men syns ikke det skjedde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig. Jeg har tvingt meg selv til å lese så langt jeg kom før jeg avbrøt. Jeg ble aldri sugd inn i boken og jeg klarte ikke å få personene levende. Dette er nok ikke en bok jeg blir å lete fram igjen med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Liv-Torill AustgulenNinaAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinaIngeborg GsiljehusmorTheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleKaramasov11