Hanna Sandvik: Lys i mørket virker som den er lagt inn feil - den kommer ut på mandag, men står registrert med diskusjoner/eiere som tilhører en annen bok i serien. Hvordan kan den slettes helt/legges inn på nytt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hei der Hanna! Beklager sent svar på dette; er litt på og av ferie i disse dager.

Den Norske Bokdatabasen har registrert at Lys i Mørket tilhører det samme verket som Ild og Aske. (De har tilordnet utgaver av begge verkene samme interne verksidentifikator)

Forlaget må ta kontakt med Den Norske Bokdatabasen og gi beskjed om at det er to verk slik at de kan rette det. Samme data har sannsynligvis gått ut til alle norske nettbutikker, så problemet må rykkes opp ved rota. (Vi gir selv beskjed til dem om åpenbare feil, men denne er ikke nødvendigvis åpenbar)

Forbehold: Det er mulig at bokdatabasen har ordnet dette allerede, vi har ikke synkronisert rettelser fra dem på noe slikt som tre uker.

Når feilen er rettet hos dem vil feilen rettes automatisk hos oss ved neste oppdatering hos oss, som kanskje skjer denne uka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For to dager siden var det 16 utgaver under Hanna Sandvik, nå er det plutselig 10. Det er greit nok, men en av bøkene har falt helt ut - Ildfuglen 9 - Lys i mørke. Det er litt synd, for den hadde flere lest. Hvordan får jeg den tilbake?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har med to ting å gjøre :-)

Den første er at jeg har endret søkefunksjonen vår. Nå viser vi "verk" i stedet for utgaver av verk. Dette vil si at et søk på hanna sandvik vil liste opp 10 verk i stedet for 16 utgaver av 10 verk.

Mer nøyaktig vil vi vise fram den mest populære utgaven av et verk for å representere verket.

Den andre tingen er at den norske bokdatabasen feilregistrerte ildfuglen 9 første gang. Dermed gjemmer den seg her: http://bokelskere.no/verk/utgaver/159692/.

I morgen skal vi oppdatere bokdata igjen, da skal jeg se om dette løser seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Feilen skal være rettet i Bokdatabasen, men jeg ser at den ikke er retter her. Er det fordi dere ikke har oppdatert ennå, eller kan det være bokdatabasen igjen ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi oppdaterte rett før rettelsen kom ser det ut til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Feilen er nå rettet i bokdtabasen så da blir det bra ved neste oppdatering, tenker jeg. Fortsatt god ferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Jeg skal gi beskjed. Egentlig ganske morsomt å finne en feil i bokdatabasen på denne måten ... Fortsatt god ferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege