Les dette om igjen:

og ikke at du er en dum unge som trodde Victoria skulle være ha masse vold og action. :)

Dette kalles å sette ting på spissen. Beklager om det forvirret deg.

Og folks generelle boksmak og hva de synes om én bok har jo ingen som helst sammenheng... <- Ironi. Folk som liker Victoria har muligens lett for å like andre bøker som ligner?

Jeg skrev ikke at du slenger ordet rundt i hytt og vær heller. Jeg skrev generelt. Men det overså du glatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Der vart faktisk eg litt forvirra. Satt å tenkte: Aina i så direkte konflikt, den jenta er jo heilt galen =) (om dette er dumt eller beundringsverdig er uvisst ;) ) Men skjønte etter nokre gjennomlesningar at det var ein "på spissen" ting.

Men no må ikkje dokke kjekle jenter! =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ut ifra svarene dine så det ikke ut som at du skjønte hva Karin mente med spenningsroman. Men beklager at du måtte lese det to ganger, det var sikkert slitsomt.

Hvis det jeg har skrevet blir oppfattet sånn beklager jeg det. Men dette gidder jeg ikke lenger, dette virker som en håpløs diskusjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Odd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_Meson