Nei, og det tror jeg folk flest er klar over - nettopp derfor er det en pussig ting å påpeke.

Jeg planlegger å lese Hamsuns andre bøker, og har tro på at jeg vil like de bedre. Og det er godt mulig jeg vil like "Victoria" bedre om jeg leser den på nytt nå, flere år siden sist - men jeg husker den altså som langt fra så fantastisk som "alle" skulle ha det til at den var.

Hehe, viss alle syntes det samme om alt de leste, hadde det jo vært kjedelig å snakke om bøker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tja, av og til kan det vere nyttig å påpeike det opplagte.

Min mor brukar f.eks å påpeike at det er rotete hos meg, sjølv om dette er noko som er opplagt, og alle kan sjå. Men dette er også ein påstand ho er sikker på, og dermed kan ho ytre den utan frykt for å bli motsagt. =)

Kos deg med Hamsun! =)

Heilt enig, ulike meiningar er krydder i kvardagen, og å diskutere bøker er artig (Men det er ofte lurt å begrunne påstandar frå starten av ;) )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Meget mulig, men skjønte ikke hvilken nytte det i så fall gjorde i dette tilfellet.

Takk, det skal jeg nok!

Min opprinnelige kommentar var strengt tatt ikke en påstand, men en personlig mening (det står noe i retning "fortell hva du mente om boka" der jeg skreiv, la faktisk rett og slett ikke merke til at jeg dermed startet en diskusjonstråd - kanskje sløvt, men...) , som jeg ikke så grunn til å begrunne der og da (ante ikke engang om noen kom til å lese den). Skal dog passe på å være mer utfyllende i framtida!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandBerit B LieOddvarGThomas KihlmanLyriaVidar KruminsTonje-Elisabeth StørkersenMarie MKarin BergAvaAnniken RøilMorten BolstadKirsten LundReidun VærnesgretemorTine SundalNorahReidun Anette AugustinMajsenRufsetufsaFrode Øglænd  MalminKnut HauglandJoannEvaHeidi LSivMaria Festli EriksenNtotheaGodemineJarmo LarsenKarina HillestadLailamgeLinnAEAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHeidialpakkaAlice NordliOlaugLars Johann Milje