Selvsagt må man få lov til å ha sine egne subjektive meninger! Jeg tror de fleste av oss har noen forfattere vi bare ikke klarer. Jeg klarer f.eks ikke bøkene til Kjærstad. Jeg har prøvd og jeg har prøvd, men det går ikke. Duun har slik jeg opplever det gått ut på dato, mens jeg derimot har et utmerket forhold til Solstad (som jeg "oppdaget" i godt voksen alder).

Poenget er vel at når man først åpner en diskusjonstråd her, så er det vel meningen at vi skal diskutere? Og skal det bli en spennende diskusjon er det jo interessant å høre mer om hvorfor enkelte mener at denne romanen er oppskrytt ... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Då er vi enige =)

Kjærstad har eg ikkje vore bort i... Men eg kan relatere til di vurdering av Duun. Eg las menneske og maktene og synes boka var svært lang, (men eg må innrømme at eg lo godt då det vart skildra korleis dei fann heile menigheta drukna i bedehuset, dagen etter havets herjingar).

Trur eg må bli svært gamal før eg likar Solstad =)

Ja, påstandar utan kjøtt på beina, vert det lite diskusjon av, og dei funkar best som provokasjon og oppegging.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne Jensen