Har nettopp ferdiglest Charlotte Isabel Hansen. Synes den var praktfull! Kanskje har det med selv å være mor til voksne gutter, farmor til .... For altså, jeg fant boka varm og herlig ironisk til et studentmiljø hvor teoriene florerer i utkanten av livet. Og så kommer livet i all sin kraft. Og jammen meg tar de imot det, hver på sin måte. Tilogmed herr professor Göteborg! Jeg elsker boka.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hørte den som lydbok, og Tore Renberg leste den selv på stavangersk. Fornøyelig. Jeg tok meg i å snakke litt til Jarle underveis: "Nei.....! Skjerp deg!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud