Aha, då var det ikkje så mykje ekstraarbeid å finne desse boksamlingane =)

Eg må få gi ros for hurtigheten til listevisningane! Det var ei svært synleg endring til det betre - må innrømme at ikonene ikkje var det heilt store, i mitt tilfelle, sidan eg korkje er fjortiss eller husmor (orsak fordommar), men eg vender meg vel til det =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er det så stereotypt at om en foretrekker ikoner, i motsetning til en lang beskrivelse av sinnsstemning, evt som her, symbol på noe, havner i fjortis/ husmorkategorien?;) Ser forøvrig at du selv bruker ikoner...;) Jeg er ikke indignert, men litt forbauset over utsagnet eller kanskje jeg føler meg litt truffet :D

Husk:Fordommer fordummer;) Jeg har jo selv fått en del pepper for å ha "kritisert" folks lesevaner.

Hadde en kunne samtalt vebalt om dette hadde en kunne løst mye uten å måtte bruke så mange ord. Et blink og et smil betyr mye.

Uansett jeg er verken husmor eller fjortis, eller i hodet kanskje litt begge deler, men koser meg med ikoner og synes de sparer tid og gjør skriftlig kommunikasjon enklere når det fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likar å skilje mellom symbol og "enkle" smilefjes..

Men du har rett i at eg sjølv nyttar slike smilefjes - din persepsjon har eg ingen ting å seie på =)

Du har rett i at det kan vere vanskeleg å plukke opp sinnsstemningar i skrifleg samtale, sjølv nyttar eg meg mykje av ironi og likar å settje ting på spissen, det er vanskleg å få frem utan eit blunk ;)

Men eg holder på mitt, symbol (t.d. hjerter) er ikkje noko eg er stor fan av! Var kanskje litt unødvendig å setje grupper i bås, når ein nyttar seg av store samanlikningar, utan noko grunnlag, fortjener ein litt peppar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Falla