Hva har det å si hva andre mener om Fosse og Hamsun? Jeg er da vitterlig ikke pålagt å følge de samme gamle kriteriene for hva som er god litteratur! Jeg er en evig objektivist; jeg tar hensyn til mine meninger, og ingen andres. Bare fordi en hel haug med mennesker er begeistret over nevnte forfattere er jeg ikke forpliktet til å mene det samme -- og jeg skal ihvertfall ikke trenge å måtte forklare meg for å mislike noe bare fordi det er mange som liker det.

Jeg liker godt språk, så får du tolke det som du vil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Selvsagt skal du få ha dine egne meninger, både om forfattere og verker. Men; krever man den respekten fra andre, bør man kanskje være litt ydmyk overfor andres meninger også?

Tenkte jeg bare skulle tilføye, siden du liker godt språk: å være objektiv betyr at man er saklig og upartisk. Tror kanskje du mente at du er en evig subjektivist?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ein trenger ikkje andre sin respekt når ein berre er ute etter å provosere, eller flotte seg med framandorda..

Men subjektivisme synes eg er ein edel dyd! =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe Solberg