Listen er optimalisert på en måte som gjør dette litt vanskelig.

For å få lista til å kunne genereres raskere inneholder ikke lista den nyeste eieren av boka, så vi måtte hentet dette ut med en ny spørring til databasen for hver bok.

Den raskeste veien til ferskest eieren av boka er å først klikke omslaget og så klikke "finnes i xx boksamlinger". Da dukker ferskeste eier opp øverst på lista.

Godt forslag, men upraktisk for databaseserveren i øyeblikket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Aha, då var det ikkje så mykje ekstraarbeid å finne desse boksamlingane =)

Eg må få gi ros for hurtigheten til listevisningane! Det var ei svært synleg endring til det betre - må innrømme at ikonene ikkje var det heilt store, i mitt tilfelle, sidan eg korkje er fjortiss eller husmor (orsak fordommar), men eg vender meg vel til det =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det så stereotypt at om en foretrekker ikoner, i motsetning til en lang beskrivelse av sinnsstemning, evt som her, symbol på noe, havner i fjortis/ husmorkategorien?;) Ser forøvrig at du selv bruker ikoner...;) Jeg er ikke indignert, men litt forbauset over utsagnet eller kanskje jeg føler meg litt truffet :D

Husk:Fordommer fordummer;) Jeg har jo selv fått en del pepper for å ha "kritisert" folks lesevaner.

Hadde en kunne samtalt vebalt om dette hadde en kunne løst mye uten å måtte bruke så mange ord. Et blink og et smil betyr mye.

Uansett jeg er verken husmor eller fjortis, eller i hodet kanskje litt begge deler, men koser meg med ikoner og synes de sparer tid og gjør skriftlig kommunikasjon enklere når det fungerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likar å skilje mellom symbol og "enkle" smilefjes..

Men du har rett i at eg sjølv nyttar slike smilefjes - din persepsjon har eg ingen ting å seie på =)

Du har rett i at det kan vere vanskeleg å plukke opp sinnsstemningar i skrifleg samtale, sjølv nyttar eg meg mykje av ironi og likar å settje ting på spissen, det er vanskleg å få frem utan eit blunk ;)

Men eg holder på mitt, symbol (t.d. hjerter) er ikkje noko eg er stor fan av! Var kanskje litt unødvendig å setje grupper i bås, når ein nyttar seg av store samanlikningar, utan noko grunnlag, fortjener ein litt peppar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakra