En bok som med det første ikke vil glemmes. Leste denne for mange år siden, men husker likevell den gode følelsen og innlevelsen jeg satt med når jeg hadde denne boka i hendene. Det som kansje har gjort at denne har blitt så speisiell for meg, var at vi var en jentegjeng på 5 stykker. Og typsik nok var jeg den eneste som leste masse bøker, men denne boka her sende vi faktisk rundt på deling slik at alle fikk lest den (nesten som jeansen :P hehe). Så en lettlest bok, som alle kan klare å lese. Og passer spesielt godt til ung ungdom (7 - 8 klasse), og spesielt jenter da ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kjenner meg igjen i det du sier. Jeg leste denne boken for en del år siden når jeg var 12-13 år gammel. Jeg lånte den fra en veninne og elsket den fra første stund! De fire bøkene i serien var mine absolutt favorittbøker. Da jeg leste dem på nytt for ikke så lenge siden ble jeg fylt av den samme gode følelsen som da jeg leste dem for første gang. Jeg har fortsatt en "soft spot" for denne boka. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag