Ja eg har notert meg at det er ein del som sluker Knausgård slik andre sluker... noko som er lettare å sluke. Du skal vel prøve deg på heile serien? =)

Sjølv la eg ikkje merke til noko rot i setningane, men eg las litt i ei anna bok av Knausgård, "En tid for alt" (trur eg), og den synes eg hadde eit usedvanleg svulstig språk, så den måtte avbrytast.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg skal lese hele serien ja, men jeg skal lese bøkene med noen ukers mellomrom så jeg ikke får Knausgård-overdose. :p Så da er det like greit at køene på biblioteket er på flere uker...

En tid for alt har jeg ikke vurdert å lese en gang faktisk, på grunn av innholdet. Jeg er sikkert overdrevent sta, men jeg har ikke spesielt lyst til å lese om engler og guddommelighet uansett hvem som skriver om det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja kan skjønne at ein fort vert metta av Knausgård =) Uansett, lykke til vidare, eg trur eg har fått min porsjon =)

Hehe, berre vent om 20-30 år så er vel også du ein liten englesøkar =p nei no vart eg vulgær, orsak!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc