Det synes jeg høres merkelig ut. Det er helt sikkert en grunn til at bøkene kommer ut i den rekkefølgen de gjør? Jeg tviler på at han skrev to bøker, og så plutselig "Nei vent, nå glemte jeg hele barndommen min gitt. Jaja."

Men nå har jeg bare lest den første boka da...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, grunnen til at jeg vil anbefale å starte med bok nr.3, er vel at her får du hele barndommen og grunnlaget for hva som skjer videre i livet hans. Hittil er det denne boka jeg personlig har likt best av MK-bøkene (men dette kan jo være min helt subjektive oppfatning, i og med at jeg bodde i Arendalsområdet akkurat på 70-tallet, akkurat på den tida da han bodde der, slik at mye av dette stoffet blir så kjent for meg). Alle bøkene inneholder jo innblikk i deler av i livet slik det har vært fram til det han gjør i dette øyeblikk. Og mye av det han skriver om kommer om igjen i flere av bøkene. Så for den saks skyld spiller det nesten ingen rolle i hvilken rekkefølge du leser bøkene, faktisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc