En utrolig flott og noe uvanlig kjærlighetshistorie. Jeg lo og gråt om hverandre. Jeg venter spent på filmen som kommer på kino i august.

Jeg skal innrømme at jeg slet litt i begynnelsen av "The time traveler's wife", grunnen til det var at jeg prøvde å følge med i tidshoppingen til Henry. Det enkleste er å følge med på Clare for hennes tidslinje går sånn noenlunde rett frem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Chloe?!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Clare ;) Jeg tror jeg leste en av Kelley Armstrongs Darkest Powers bøker på samme tid, så jeg har hadde visst brukt navnet på hennes heltinne av en eller annen grunn. Det var godt du la merke til det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurte nesten på om det var forskjellige navn i den norske og engelske utgaven. :p Fort gjort å skrive feil da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bare hyggelig! Håper du liker den like godt som jeg gjorde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, boka ligger klar for å bli lest

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Lise JohannessenEli HagelundTatiana WesserlingThea EmilieRandi Annie FramnesJakob SæthreJohnny OlsenJulie StensethLibraritas vGodemineAtmanMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundGladleserAkima MontgomeryHarald KDolly DuckHege LTjommiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudQuijoteErikMarit HåverstadBertyErlend Rødal VikhagenAnjaBjørg  FrøysaaHegeMartine (@martineleser)ingar hThomas KihlmanMartin AasbrennSiljeTine SundalØyvind BjørnerudKatie LierRufsetufsaWenche VargasAndreas Sortland