En god historie, men litt for banalt og enkelt skrevet etter min smak. En del hentydninger til seksualitet kunne godt vært sløyfet, synes ikke det passet inn i sammenhengen. Ganske morsom ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, dette var banalt. Forutsigbar handling. Platt humor. Så teit at det var et ork å snu sidene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en lettlest bok som jeg er glad jeg brukte dagen på å lese.
Vi følger søstrene Elida og Tilda på 78 og 72 år som bor sammen i barndomshjemmet sitt. Der de forøvrig har bodd i hele sitt liv.
Dette er en historie om søskenkjærlighet og vennskap. Den er rørende og ikke minst veldig morsom. Det er ikke ofte jeg ler høyt når jeg leser bøker, men her satt virkelig latteren løst :)
Søstrene lever sine liv med faste rutiner og nøye punktlighet. De er gammeldagse og lever så til de grader uten å ha tatt den moderne verden innover seg. De er fornøyd som de har det, selv med utedoen sin. Hverdagen til søstrene blir virkelig satt på hode når nabohuset selges og de får ny nabo.
Forfatteren Karin Brunk Holmqvist er kjent for sine varme og humoristiske romaner, samt at bøkene handler om vennskap og da gjerne med eldre personer som hovedkarakterer.
Jeg syntes dette var deilig underholdning og trengte det som en pause i annen lesing.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En søt og lettlest liten bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes dette var en lettlest og morsom bok! Jeg ser for meg de to gamle damene som sniker rundt med sine hemmeligheter :) Det er alright med en lett og avslappende bok innimellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synest boka var fornøyelig. Det var godt å lese den etter flere "tunge" bøker, avslappende for å si det sånn.
Jeg tror veldig mange gamle damer, jomfruer om du vil har erotiske drømmer som alle andre. At de steller seg til med å selge visse stoffer på postordre er vel heller sjelden vil jeg tro.
Tenk om alle gamle damer hadde vært som de!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

McHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenHarald KKirsten LundAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit Høvde