Bokelskere.no har gått tregt som sirup de siste to dagene.

Årsaken er at vi indekseres av roboter fra yahoo, google, msn, baidu og cuil samtidig. Robotene hamrer løs på sidene våre og gjør at alt går senere enn vanlig.

I tillegg er hele it-avdelingen vår (meg, haha) på ferie! Da er det bare å smøre seg med tålmodighet og faktor 15 inntil jeg setter på systemadministratorhatten igjen.

Beklager ulempen med dette.

Håper alle har fine sommerdager i mellomtiden!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Aha.

Jeg prøvde å ta meg selv i nakkeskinnet og legge inn flere bøker fra biblioteket mitt for et par dager siden, men det gikk så treigt at jeg ga opp. Får vente til august, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du trenger ikke vente, vi har doblet kapasiteten, og alt går som smurt etter det jeg kan se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var godt å lese. Jeg trodde det var noe galt på min pc. God ferie! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var da enda godt - like før jeg gikk for å kjøpe ny pc. God ferie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja, da forstår jeg. Trudde det var hele nettforbindelsen min eller pcen min det var noe galt med jeg :p Men da får jeg bare ha tålmodighet :) Ha en fortsatt god ferie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for informasjonen! Det gjør at jeg legger godviljen til (i stedet for å gå i taket) og holder ut til du er tilbake og får fikset dette! ;-) Supre sider for øvrig! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B Lie