Hehe, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har lest denne boka flere ganger siden jeg leste den for første gang før jeg var tenåring;). Den er både morsom og underholdende! Kanskje er det fordi det er Jostein Gaarder som har skrevet den:)? Uansett, jeg synes det er ei god bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

[ Slettet av bruker ]

Haha, det gjorde jeg også sammen med ei venninne. Vi skrev annenhver gang og overleverte boka til den andre når vi møttes (vi bodde i samme by og møttes en gang i uka).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Er 11 og fikk den av tanten min<3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker også denne boka. Men det er en samskriving mellom Jostein Gaarder og Klaus Hagerup. I regi av det store bokåret,som det kommer god fram i boka. Har hørt boka på lydbok siden barneskolen hver sommer, føler nesten at det ikke blir sommer uten...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker jeg fikk den i 6.klasse, og vi hørte på lydboken på skolen. Har lest den noen ganger siden. Liker den veldig godt jeg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja :D Det husker jeg vi også gjorde! Husker ikke hva som skjedde jeg nå, men husker jeg likte den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk den også i 6. klasse og siden har jeg forbunnet den med sjokoladen Troika :) Læreren leste den høyt for oss på skolen og mens han leste satt jeg og ei venninne og smugspiste Troika...hvertfall den ene gangen jeg husker best :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sant så sant:). Storesøstra mi fikk den på skolen da hun gikk i 6. klasse, tror jeg, (før L97) og jeg er 4 år yngre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIdaMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadKirsten LundJenny Dahl BakkenJulie StensethINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelTanteMamieRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaKaren RamsvikPia Lise SelnesElin FjellheimlillianerGrete AastorpNina M. Haugan FinnsonHarald KTone HKjell F TislevollRagnhildKnutMMorten JensenCamillaNicolai Alexander StyveKarina HillestadInge Knoff