Her er det helt klart mye å velge i. Blandt de ca. 100 kokebøkene jeg har er nok dette de jeg bruker mest for tiden: "Det beste jeg vet" - Andreas Viestad "Familiekokeboka" - Tom Victor Gausdal, og hvis du er like interessert i å lese om spesiell mat som å lage mat må du prøve å få tak i "South-east Asian specialties" - Rosalind Mowe. Helt klart den mest spennende kokeboka jeg noen sinne har snubla over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg henger meg på anbefalingen av Familiekokeboka. Synes den er kjempebra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLilleviKarina HillestadTanteMamieKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund