Grei nok, interessant persongalleri, men faller litt igjennom på slutten..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei! Denne er ikke grei nok. Jeg kjøpte den riktignok i en svensk oversettelse på Lund jernbanestasjon, men oversetteren kan ikke ha funnet på alt dette alene. Som Svalbardelsker var jeg nysgjerrig på Bjørnøya-delen av fortellingen, men dette holdt ikke vann. At han opererer med solnedgang på Bjørnøya i juli, med varme og shortsvær, med piletrær(!) oppe på fjellplatået, som helten spikker seg en stav av - det er bare for dårlig research. Ugreie er også de to norske meteorologene, døpt Ulv og Bjørn som virker som en slags tvillinger, ser ut som krysninger av Lars Monsen og fjellgorillaer. Og slutten var virkelig trist. Dette trenger vi ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner godt at slike detaljer er viktige når man selv har opplevd virkeligheten. Jeg synes fortsatt at boka var grei nok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKjell PAnn ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helseth