Det hadde vært borgerlig regjering mange år dersom flertallet bestemte. På grunn av at de som bor i Nord sine stemmer teller litt mer, har det blitt sosialistisk. Så vidt jeg har skjønt rett. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vet da det... Jeg snakker om flertallet, ikke hvem som bestemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis man ser bort i fra valgsystem og tellemetode og kun ser på antall stemmer har de borgerlige vunnet de to siste valgene ja. Men det er ikke slik systemet fungerer.

Det kan være jeg husker feil, men jeg mener det har komt frem i en (eller flere) undersøkelser at det er SV og Venstre som har de høyest utdannede velgerne. Men jeg har ingen kilde å henvise til, så ikke ta den påstanden for god fisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og skal vi følge logikken her er det fordi folkebibliotekene er den eneste forlystelsen i Finnmark? Tihi. Det er forresten ikke sosialistisk flertall. Det er sosialøkonomisk. Hvor usexy er det, 'a?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MaikenChristofferLars MæhlumToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun Svensli