Gjør akkurat det samme selv. Eier alle "skal lese"-bøkene, men har rett og slett ikke fått lest dem ennå, det er jo derfor de ligger i den kategorien ;)

Og de bøkene jeg "ønsker" meg, det er jo rett og slett boktips som er snappet opp her inne eller bøker jeg lenge har ønsket å lese, men ennå ikke har fått kjøpt inn til mitt eget bibliotek. Jeg skulle også ønsket at denne kategorien ikke hadde blitt telt med i den totale summen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Samme her også. "Skal lese " er bøker jeg har stående ulest i hyllene mine og "ønsker" er rett og slett ting jeg ønsker meg... enten for anskaffelse eller lån.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen