Hei! Er det noen som "savner" en tittel eller flere, som ikke lenger er til salgs i bokhandelen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har en veldig nydelig gammel barnebok som jeg fikk av min mormor som liten. Den heter "Peter og skøyestrekene hans." Min versjon er desverre i en dårlig forfatning så det blir vanskelig å få lesten for mine egne barn i fremtiden, så derfor ønsker jeg en nyutgivelse så jeg kunne fått tak i en ny en.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reginedagan i Bø ga ut Regine Nordmanns debutroman Stængt på nytt i forfjor. Etter å ha lest den skulle jeg gjerne ha sett alle hennes romaner i butikk. Særlig Bortsat, kanskje, fordi den akkurat som Stængt viser hvordan nordmenn for hundre år siden sleit med det mange andre sliter med i dag. Stængt handler om tvangsgifte og Bortsat handler om barn som blir satt bort til fremmede - realiteten for alle våre enslige mindreårige asylsøkere i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er det enkelt. Mitt søtappelsintre ble oversatt til norsk i 1973. Jeg skulle gjerne ha sett den på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg