Jeg leser "I den skogen" og en bakgrunnshandling her er at statsadvokatenadvokaten Copeland bistår ei jente (stripper) som har anmeldt to overklassegutter for overgrep/voldtekt på en studentfest. Denne handlingen er så utrolig kjent som hovedhandling i en anne bok jeg har lest, men jeg er ikke i stand til å komme på hvilken. Kan heller ikke huske om det er en bok av Coben, eller om det kan være snakk om plagiat. Kan noen være så snill å hjelpe meg med å nøste opp i dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skal kanskje lese boka i helga, mulig du får svar uti neste uke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det eneste jeg husker en film med Jodi Foster. Husker ikke tittel, men temaet klinger veldig likt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må vel være: De tiltalte, hvor Jodie fikk Oscar for beste hovedrolle. Men om dette har noe om boken å gjøre, det har jeg ingen formening om, da jeg ikke har lest den enda. Men den skal i kofferten når Kreta er neste stopp om 14 dager :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flere svarer meg at det er snakk om denne filmen, men det stemmer ikke - jeg har lest plottet i filmen og det stemmer ikke. Jeg er helt sikker på at det er ei bok jeg har lest, men søren da - kanskje jeg har drømt om en fantastisk handling til ei bok, men så kom Harlan Coben meg i forkjøpet ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlVannflaskeNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone H