Enig, dette er en god novellesamling, eller samling av fortellinger om du vil, og absolutt verdt å anbefale til dem som er på jakt etter sånt.

Noe foregår i India, noe handler om indere som befinner seg i USA. Felles for alle fortellingene er mennesker som på en eller annen måte har mistet tilhørighet. De har brutt opp fra noe og gått inn i noe annet og reagerer på dette på ulike måter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Leste denne for et års tid siden, (på engelsk) hun skriver virkelig godt. Jeg holder nå på med Unaccustomed Earth, dvs. jeg har den på norsk: Fremmed jord. Synes den er enda bedre. Den første novellen som heter Fremmed jord, synes jeg er utrolig vakker, tankevekkende og fin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg noterer meg Fremmed jord. Takk for tipset.
Men du, er det noveller? Bokdatabasen har oppgitt den som "roman"...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er noveller...hun har flere novellesamlinger. (Den første novellen med tittel Fremmed jord er på 60 sider så den er lang og fin, og lettlest.) Den første novellesamlingen Interpreter of Maladies har visst kommet i lydbok også nå. Skal se om jeg får tak i den. Har lest den på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lahiri skriver fantastisk! Jeg har lest Interpreter of Maladies og Unaccustomed Earth. Jeg har også lest romanen The Namesake, og den var ikke på langt nær like god som novellesamlingene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg tror også hun har mer taket på det med noveller.Jeg har sansen for henne der...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEva