Helt ok bok, men heller ikke mer. Skjemmes òg av rotete og mangelfull oversettelse. Heldigvis er min fascinasjon over Cohen så stor at både leseglede og interesse uansett jobber på autopilot. Kan anbefales (til fans).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synest det var en interessant bok om multikunstneren Leonard Choen. Her blir vi fortalt et usminket "bilde" av poeten og musikeren gjennom flere tiår.
Gjennom sine tekster har han utlevert seg selv og har fått mange beundrere i mange land.
Hans opphold på bl.a. øya Hidra på 60 tallet sammen men andre kunstnere som f.eks. Axel Jensen er velkjent for de fleste, samt hans forhold til Marianne.
Hans kjærlighet og trang til å erobre kvinner er legendarisk, og alle hans erotiske forhold legger han ikke skjul på i boka.
Han har vært en rastløs og en søkende person og som har slitt med sin psyke, men fant ro og trøst i zenbuddhisme og jødedommen.

Jeg merket meg også noen småfeli i teksten, men det ødela ikke helhetsutrykket, heldigvis.

Liker du Choen? Her kan du da bli mer kjent med han ved å lese boka om "mannen med den sensuelle stemmen"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud