En gørr kjedelig bok, gidder rett og slett ikke å bruke tiden min på å lese noe som ikke fenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har ikke lest denne enda, men tre andre av Passilinna, som jeg synes var både morsomme og rare. Tenker en må ha sansen for denne type skrivemåte, som er litt spesiell og samtidig ha øynene opp for at ting fungerer litt annerledes i Finnland enn her,hehe. Hadde ikke trodd det kunne være så mye lovløshet i vårt naboland i øst, og en øvrighet som bryr seg svært lite. Mulig det er sånn på bygda i Norge også, men jeg håper ikke det. Jeg leser gjerne en Paasilinna, så tar jeg meg en pause på noen måneder for å avklimatisere meg, så er det påan igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var visst litt bombastisk i mine uttaleser om Passilinna, har fått mange reaksjoner på det. Men jeg har lest ei annen bok av han, husker ikke nå hvem det var,noe om en møller, tror jeg. Den var nok litt bedre,men har ikke orket å prøve fler. Har nok rett og slett ikke sansen for hans måte å skrive på, antagelig.Selv min egen mor er dypt uenig med meg, hun elsker bøkene hans. Jeg er antagelig gørr-kjedelig,ha ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg som har tenkt å lese alle sammen (bortsett fra Kollektivt selvmord, som jeg leste i fjor) på rad... Kommer jeg til å bli dritlei, tro? :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har valgt å gjøre det på denne måten fordi jeg tror det blir for store doser med finske einstøinger, fyll og rare innfall, men det er vel bare å kjøre på. Det er bare å ta en pause hvis du blir lei:) Den elskelige giftblandersken er min foreløpige favoritt. Har lest Kollektivt selvmord og Harens år i tillegg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kunne ikke vært mer uenig! Jeg synes dette er en fantastisk finsk røverhistorie av format!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er det sant? Han som er så morsom. Har du lest andre av han? Eg har lese mest alle av han. Den første var "Den senile landmåleren"- ei Road-bok;) Det var ustyrtelig morsom men likevel ein undertone av alvor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg i at denne er morsom - fantastiske innfall og fargerike personer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg