Lars Svendsen er virkelig en produktiv filosof når det gjelder å utgi bøker! Om hans tidligere bokutgivelser var noe for deg, så vil jeg tro at den jeg nevnte kan falle i smak. Jeg har snakket litt med han noen ganger, in person, men det er mange år siden. Et stort pluss ved han er at han som fagfilosof skriver slik at folk flest kan få noe ut av det. Rene fagfilosofiske tidsskrifter eller artikler ville vært svært langt fra best-sellers, hehe.

Lier Horst har jeg ikke lest. Går mer i psykologiske thrillere på lydbok (Audible). Om jeg skulle lese Lier Horst - hvilken bok starter jeg med?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, jeg har sansen for Lars Fr. Svendsen - har 11 bøker så langt av ham. Har sett noen podcast av Einar Øverenget på YouTube (Wolfgang Wee Uncut) - har en del bøker av ham også.

Synes Jørn Lier Horst skriver godt og liker hans serie Wisling. Den serien jeg likte best var Blix/Ramm-serien som han skrev sammen med Thomas Enger

2018: Nullpunkt (thriller)
Røykteppe (thriller)
2020: Slagside (thriller)
2022: Arr (thriller)
+ 2023: Offer (thriller) - (ikke lest)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lier Horst sine bøker om Wisting har jeg ikke fått helt taket på. Thomas Enger, derimot, er jeg en stor fan av. Da Blix/Ramm-serien kom, måtte jeg naturligvis lese den. De to første bøkene likte jeg godt, men Slagside, som jeg akkurat har lest, var for actionpreget for min smak (hvor mange personlige tragedier skal hovedpersoner i krim ha?). Så jeg er usikker på om jeg skal lese Arr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er går nok under smak & behag + hvilket psykologisk sted vi er når vi plukker opp en bok av hvilken som helst forfatter. Har bøker som jeg ikke likte i sin samtid, men gikk helt hjem ca.10 år etter. Det er ikke alle bøkene i Wisting jeg likte - da er det nok de senere bøkene. Sagt det så har jeg ikke lest alle i serien + hoppet i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland Skjeggerud