Har ikke helt startet med å lese denne helgen, vært litt opptatt med andre runde av covid. Her i Østfold har været vært vilt i dag, med masse vind, regn og springflo. På planen står boka som lesesirkelen nå skal starte på, Swanns kjærleik, av Marcel Proust. Jeg har ikke lest noe av ham tidligere, så det blir interessant. Jeg har også planer om å starte på den siste boka i Mino-trilogien, Afrodites basseng, av Gert Nygårsdhaug. Den gleder jeg meg til. Den første boka, Mengele Zoo, er en av mine favoritter. Ønsker alle bokelskere en fin helg!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg lurer på hvordan covid oppleves. Tidligere i år hadde jeg noe som jeg trodde var influensa - mye slim i halsen som var veldig ubehagelig og varte i ca 2 uker. Brukte salt i kaffen som hjalp, fordi jeg ikke hadde salte peanøtter for hånden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sender deg et svar på melding :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil bare vennlig gjøre deg oppmerksom på at det er to bøker til etter Afrodites basseng (som forøvrig er min favoritt), så du har mye å glede deg til. God bedring og god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Uffda, riktig god bedring med andre runde av Covid. Jeg hadde andre runde før jul og den var mye verre enn første runde (grøss)

Litt vær her også i dag. Da jeg tok båt hjem fra jobb så sto sjøsprøyten i været og slo mot vinduene. Men ikke så mye at det ble ukomfortabelt i båten.

Jeg vil følge med på Swanns kjærleik da jeg har lest Marcel Proust i ungdommen. Så vidt jeg kan se så er den en del (utdrag) av første bind i septologien?

Nygårdshaug leste jeg flere bøker av for mange år siden. Mengele Zoo står ulest i bokhyllen - takk for at du minnet meg på den :-)

Ingenting er som å glede seg til å lese!

Ha en fin helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ante ikke at Mengele Zoo var del av en serie. Takk for opplysningen Laila.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Visste ikke det jeg heller. Nyttig opplysning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant serien på Norli - Mino-trilogien.

  1. Mengele Zoo
  2. Himmelblomsttreet
  3. Afrodites basseng
  4. Chimera
  5. Zoo Europa
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G