Driver du og hinter til intertekstualitetbegrepet i boka som jeg etterhvert skjønte i hvertfall litt av hva var? :-)

Jeg tenkte også på Uri sin bok De beste blant oss da jeg leste denne, men likte egentlig ikke noen av bøkene så veldig godt, de ble rett og slett litt kjedelige. Det er kanskje noe med at virkeligheten på universitetene glatt overgår dagliglivet som skildres i bøkene - selv om det heldigvis ikke er like mange "tilfeldige" oppdagelser av forskningsjuks og hykleri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne speilingen og intertekstualiteten er spennende synes jeg og kan få meg igjennom overraskende mange kjedelige bøker! Norsk akademia som tema, vel ... Men når vi først er inne på akademikernes verden så vil jeg slå et slag for Christian Refsums bok "Ingen vitner for vitnet" som handler om en akademikers arbeid på si, for det vet vi at alle akademikere trenger for å kommer fram til en master (som det heter nå). Og i Refsums arbeid på si og minnene om dette, får han frem en spennende bok basert på dette møtet med VIRKELIGHETEN, som nok er grell, men absolutt så virkelig at det blir interessant, overraskende interessant fra en akademisk kant!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre