Jeg har lest 4 av bøkene om Lucy Barton så langt. Den nyeste, Amy og Isabelle, har jeg ikke lest ennå. Jeg har likt alle bøkene (veldig) godt, og har gitt de terningkast 4-6. Oh William er bok nummer tre, terningkast 5 fra meg. Det er nok en fordel å lese bøkene i rekkefølge, og personlig så må jeg innrømme at jeg foretrekker å lese bok, ikke høre på lydbok. Jeg finner bøkene om Lucy Barton lettleste, men jeg tror allikevel at de kan kreve noe refleksjon og pauser som man da lettere får ved å lese på papir.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Kan være at jeg misforstår deg, men jeg kan ikke se at Amy og Isabelle er del av serien "Lucy Barton". Måtte til Norli for lese bokomtalen til nevnte bok. Boken er hennes debutroman i 1998. Jeg har bestilt de første 3 (pocket) som kommer snart og som jeg gleder meg til å lese. Hennes andre serie Olive Kitteridge er den like god? Sistnevnte serie får jeg opp på Librarything består av 3 bøker:
Olive Kitteridge
Olive, Again
Tell Me Everything

Nå kan det være jeg har funnet en forfatter som jeg ønsker å lese mer av. Det har aldri hendt meg før. En stabil forfatter som leverer hver gang > dersom den andre serien er like god da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte i hvertfall Olive Kitteridge veldig godt. Solid 5 fra meg. Har ikke lest de to siste i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har helt rett, Amy og Isabelle handler ikke om Lucy Barton. Jeg var litt rask i svingene der. Jeg leste den første Olive Kitteridge, og likte den godt, men jeg har ikke tenkt å lese bok nr. 2 om Olive (foreløpig). Det er alltid moro å finne en forfatter som er ny for en!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er herlig å finne en ny forfatter som er totalt motvekter til det jeg leser nå.
Både nye & noe eldre litteratur fra WWII + rettsoppgjøret som er kommet på markedet nå gir et bedre & bredere syn fra den tid. Begge mine foreldre fikk føle å ha nazister i nærheten. De ga meg noen små glimt av og til, på deres premisser. Deres generasjon holdt tilbake deres opplevelser for i 50-årene var det en ny tid medfølgende optimisme for framtiden.

PS! Her er en link til 11.mai – Russiske fanger slippes fri! min mor & søstre fikk matpakker som de gav de russiske fangene. I retur fikk de fugler utskjæret i tre, fordi de russiske fangene kunne ikke motta noe uten å gi noe tilbake. Tror barn ble brukt, muligens fordi tyske soldater ikke jaget vekk barn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lasse W. FosshaugBjørg L.Kirsten LundOleCarine OlsrødTor Arne DahlAmanda AGro Anita MyrvangPer LundTorill RevheimmarithcGladleserBente NogvaBård StøreCecilie69Berit RMarit HåverstadBjørn SturødKarin BergStine AskeSynnøve H HoelHilde VrangsagenkntschjrldBjørg Marit TinholtPer Åge SerigstadBenedikteMonica CarlsenInge KnoffLillevigretemorMorten MüllerHarald KGroKjersti SMarit HøvdeBerit B LieHanne Kvernmo RyePiippokattaMarteCathrine Pedersen