Nå har ikke jeg hørt på lydbøker, men jeg har noen jeg kjøpte på salg. Leste at en person som prøvde å lese samme bok son han hørte som lydbok. Han oppdaget at oppleseren oppet over noen setninger her og der. Dere som hører på lydbøker, har dere opplevd det samme ?

For mange år siden lånte jeg kassetter på Biblioteket som hørte på - desember måned - mens jeg gjorde julepresanger ferdig. Den eneste jeg husker i farten var Fiskerjenten av Bjørnstjerne Bjørnson, tror den hadde 6-8 kassetter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har aldri opplevd at oppleseren hopper over setninger, men det er nok ikke ofte jeg har lest og lyttet samtidig …

Men oppleseren har mye å si. En god oppleser kan gjøre en middels bok til en kjempeopplevelse. Samtidig er det oppleserstemmer som gir meg gnagsår i hjernen :D
Jeg har kuttet ut endel bøker fordi jeg ikke trives med oppleserstemmen, samtidig som jeg har søkt opp bøker jeg ellers kanskje ikke ville lest, fordi jeg liker innleseren.

(Jeg tror dette er første gang jeg mistenker måten hun leser på gjør hele fortellingen mer forvirrende, som om hun ikke helt har oppfattet forfatterens måte å skrive på så pausering og trykk havner litt tilfeldig. Det er en oppleser jeg ellers liker godt)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Kirsten LundOleCarine OlsrødTor Arne DahlAmanda AGro Anita MyrvangPer LundTorill RevheimmarithcGladleserBente NogvaBård StøreLasse W. FosshaugCecilie69Berit RMarit HåverstadBjørn SturødKarin BergStine AskeSynnøve H HoelHilde VrangsagenkntschjrldBjørg Marit TinholtPer Åge SerigstadBenedikteMonica CarlsenInge KnoffLillevigretemorMorten MüllerHarald KGroKjersti SMarit HøvdeBerit B LieHanne Kvernmo RyePiippokattaMarteCathrine Pedersen