Har brukt tida i denne svært varme helga til å lese ferdig ei krimbok- den kom i hus etter eit salg eg var på - og det var like greit! Ikkje noko eg ville brukt mange kroner på!
Der er spenning nok til at eg ville lese ferdig, men absolutt ikkje den beste krimboka eg har i bokhylla!
Så no må eg finne noko anna eg kan kose meg med- har litt av kvart på vent! Er glad for at me har fin sommarvarme- sjølv om det gir litt begrensningar for stor fysisk aktivitet!

God helg frå meg- ynskjer alle det beste! :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Håper du fant noe fint, ha en fin uke!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hilde håper du finner en god krimbok - som passer akkurat nå. Jeg har mange bøker og somme tider kan det gå et tiår før jeg åpner en bok som jeg ikke likte før. Vi utvikler oss underveis og bøkene følger med med sitt univers.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen