Jeg har vært i humør til å lese noe kjent, lett og hyggelig, så jeg fant frem Sølvhammeren av Vera Henriksen, som jeg leste på 60-tallet, da den kom. Det er første bind i en trilogi om Sigrid, søster til Tore Hund, og handlingen utspiller seg for 1000 år siden. Den er litt Kristin Lavransdatter "light", - språklig kan den imidlertid ikke sammenlignes, men det er deilig ferielektyre. Så nå har jeg vært på biblioteket og lånt oppfølgerne Jærtegn og Helgenkongen som skal med til fjells.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk for påminnelsen om - Sigrid-trilogien. Fikk tak i serien fra 1960-tallet (1961-1962-1963). Ser fram til å lese serien når jeg mottar den om noen dager. hehe det blir nok noe skysselferd fram & tilbake til posten i nær framtid. Har fått tak i kraftig nedsatte bøker som jeg har hatt på ønskelisten og da er det bare å slå til > innbundet bøker - denne måneden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes ut som fint med gjenlesning, håper du får en god lesning og ha en god søndag!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hørtes midt i blinken ut! Skal jammen stikke på biblå og leite dei opp. Sjølv les eg the priory Of the Orange Tree - og det er bare lettlest fantasy - perfekt ferielektyre med litt grått ute og heile dagen utan planer. Elsker sommerferie!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HeddaMIngunn SKirsten LundSynnøve H HoelHarald KVannflaskeBjørn SturødJane Foss Haugenandrea skogtrø egganTove Obrestad WøienEvaTor-Arne JensenFrode TangenKristine LouiseTheaLailaMorten MüllerThereseHilde H HelsethReadninggirl30SolveigKaren RamsvikGunillaBeathe SolbergLabbelineHeidiHeidi HoltanMetteRuneEli HagelundMarit HåverstadBertyVibekeLaila StenbrendenBerit B LieMonica  SkybakmoenLars MæhlumChristin SillibakkenStine SevilhaugMona Hagen