Det er ergelig å gå ubesvart når man bare ville rette opp i noe eller forbedre noe for plenum (kan jeg bruke dette ordet?). Man må nesten opprette den passende stilling og legge inn en søknad selv :-)
Jeg er veldig glad i brukervennlighet og optimalisering – var derfor jeg begynte å snakke om denne knappen som kunne ha eksistert på individuelle boksider. Knappetrykket ville videreført en til et lite skjema som blir sendt rett til innboksen til herr/fru/frøken ansvarlig. Noen med litt fritid og sans for orden hadde vel kunne fikset slike bekymringer ganske raskt til glede for fellesskapet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Særlig når den andre forfatteren (Sara Gunnerud, "Ord er makt") blir usynliggjort. Har søkt på hennes navn og får opp Kristin Fridtun, kanskje "Kjønn og ukjønn" .

Ingen av bøkene har samme IBSN nr. De to forfatterne/forskjellige navn har utgitt bøker fra forskjellige forlag.

Det virker som om Kjønn og ukjønn er hovedboken. For når jeg søker på "Norsk etymologisk oppkok" så er det den andre boken som kommer opp.

Ord er makt av Sara Gunnerud kommer ikke opp > det gjør derimot Kjønn og ukjønn

Bøker det snakk om:
Kjønn og ukjønn, Kristin Fridtun, ISBN: 9788252188196, Forlag - Samlaget
Norsk etymologisk oppkok, Kristin Fridtun, ISBN: 9788252181296, Forlag - Samlaget
Ord er makt, Sara Gunnerud, ISBN: 9788282260596, Forlag - Res publica

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland